„Nii avateose kui sarja järgnevates raamatutes seiklevate tegelaskujude sära pole ajas kahanenud,“ sõnas Maalehe turundusjuht Liisi Sepp. Ta märkis, et sarja koostamisel arvestati lugejate senist huvi ja tagasisidet, kuid ka seda, et sarjast leiaksid lemmikuid erinevate huvidega raamatusõbrad.

„Kokku sai komplekt, mis lausa kisub lugema ning on hea ajaviide igale krimisõbrale," lausus ta. „Kuna tegemist on sellise lugemisvaraga, mida võiks ikka ja jälle kätte võtta, siis on huvilistel nüüd võimalik need hea hinnaga endale soetada.“

Esimesena on teave uue sarja tellimisvõimalustest mõistagi Maalehe tellijate päralt.

Kümnest raamatust koosnevat sarja saab ette tellida pakkidena. Esimeses pakis on raamatud 1–5 ja teises pakis raamatud 6–10. Paki hinnaks on 39,95 eurot. Ilmudes saadame raamatud ükshaaval tellijate postkasti.

Esimene raamat ilmub neljapäeval, 6. aprillil ning seejärel tuleb iga kahe nädala tagant uus teos. Pärast ettetellimisperioodi lõppu on raamatuid võimalik soetada vaid koos Maalehega ja siis lisandub raamatule Maalehe hind.

Maalehe krimisari 2023

Kuidas tellida?

1. Agatha Christie, Paddington 16.50

2. P. D. James, Surilina ööbikule

3. Karin Fossum, Kättemaks

4. Håkan Nesser, Karambool

5. Raymond Chandler, Naine järves

6. Walter Mosley, Saatan sinises seelikus

7. Dick Francis, Oma lõbuks

8. Ruth Rendell, Lapsukesed metsas

9. Karin Alvtegen, Vari

10. Ellery Queen, Ameerika püstoli mõistatus

Tellida saab veebiaadressil maaleht.ee/krimisari, e-kirja teel klienditugi@delfi.ee või telefonil 680 4444. Sarjana tellides on ühe raamatu hinnaks vaid 7,99 eurot (sisaldab ka tasuta saatmist postkasti).