Maamessi päevil koondub Tartusse maamajanduse kompetents. Mullu külastas Maamessi üle 40 000 inimese. Sarnast rahvahulka on oodata ka sel aastal. Eksponente on nii metsandus-, põllumajandus-, toidu- kui ka aiandussektorist.

Juba mitukümmend aastat on messi programmi kuulunud ka raiesportlaste mõõduvõtt. Kikkuli sõnul on tal hea meel, et sisukast koostööst on aastatega välja kasvanud usalduslik suhe raiespordi eestvedajate ja Eesti Metsaseltsiga, tänu millele on Maamessil au võõrustada raiespordi maailmameistrivõistlusi, mis toob Tartusse 22 riigi parimad sportlased. „Tänu sellele saab kindlasti öelda, et seekordne Maamess on läbi aegade kõige rahvusvahelisem,“ sõnas Maamessi projektijuht. Kaugemaid külalisi on Tartusse oodata Jaapanist.

Raiespordi MM-ile on kohale tulnud ligi 300 võistlejat ja väliskülalist, kes Eestis veedetud nädala jooksul saavad lisaks võistlustel osalemisele tutvuda Eesti kultuuriloo ja metsandusega ning loomulikult ka tudengilinna meluga. Esmakordselt toimus MM 2006. aastal Otepääl. Korraldusrütmi arvestades võime vaatemängulist MM-i näha kodumaal taas alles 15 aasta pärast.

Raiespordi MM on pealtvaatajatele tasuta, v.a langetamise ala Maamessil, kuhu pääseb vaid Maamessi üldpääsmega. Maalehes on jälgitav otseülekanne.

Maamess on avatud:

Neljapäeval, 20. aprillil kl 10-18
Reedel, 21. aprillil kl 9-18
Laupäeval, 22. aprillil kl 9-16

Raiespordi MM-i saab jälgida:

Neljapäeval, 20. aprillil kl 8-16.30
Reedel, 21. aprillil kl 8-16.30
Laupäeval, 22. aprillil kl 9-15

Kohtumiseni Tartus!