Langetamise esikolmik on Vesa Kurki (FIN), Martijn Meijer (NLD) ja Sinisa Varga (HRV), eestlastest esimene on Taavi Ehrpais 11. kohal. Noorte- ja naisteklassi langetamise tulemused teevad erilist rõõmu. Meie Peeter Mitt on teine, teda edestab Sivert Lindstad (NOR). Sama lugu naistega - Karina Riivest eespool on vaid austerlanna Barbara Rinnhofer.

Kombineeritud järkamises meie võistlejaid üheski klassis eesotsas ei ole. Täpsusjärkamise naistearvestuses on meie Karina Riive esikohal, U24 klassis Peeter Mitt teine.

Karina Riive ütles, et täpsusjärkamisel oli ta lausa riielda saanud, et liiga täpselt saagis. Kohtunik nägi kurja vaeva, et viga näitavat saekriipsu noti alusplaadilt leida, kuid seda polnud. Ta läheb lootusrikkalt vastu ka homsele laasimisvõistlusele, sest senised punktid annavad hea eelduse ka naiste üldarvestuses kõrgele kohale jõuda.

Peeter Mitt teatas enesekindlalt, et teadis oma häid tulemusi ette. Homseks ta targu midagi ei luba, aga küllap näeme temalt ka laasimises tublit tulemust.

Ketivahetuses juhivad põhimeeskondadest austerlased, maailmarekordiomanik Ole Harald L. Kveseth (NOR) on kolmas. Eestlastest parim on Helvis Koort 11. kohal.

Kõikide tulemustega saab tutvuda SIIN.

Otseülekanne jätkub ka homme alates kl 8.00 Maalehe veebis.