Hääletamiseks vajuta kandidaadi nime ja numbri kõrval olevat punast nuppu. Kui oled kandidaadi poolt hääletanud, muutub nupp roheliseks.

„Tänaseks on Maalehes ilmunud kümme lugu, mille kirjutamiseks külastasid meie ajakirjanikud kogukondi igas Eestimaa nurgas,“ rääkis Maalehe peatoimetaja Hindrek Riikoja. „Need on leidnud kümneid tuhandeid lugejaid ja selle üle on ütlemata hea meel.“

Riikoja sõnul oli eriti tore, et ettepanekuid saadeti ka linnade kogukondadest. „Kui kogukonna hing, siis tundub ikka, et see peaks olema maalt,“ lausus ta. „Aga tegelikult on nii suuremates kui väiksemates linnadeski omaette kogukondi, kelle eestvedajad väärivad samamoodi tunnustamist.“

Kes saab endale uhke tiitli kogukonna hing 2023 ning kelle külas, vallas või linnaosas korraldame võidusimmani, selgub lugejate osalusel. Hääletus kestab 1. augustini Maalehe kodulehel, kus on võimalik uuesti lugeda ka kõigist kandidaatidest pajatavaid lugusid.

Võitja kuulutame välja 3. augusti Maalehes, vali oma lemmik allolevast valikust!

„Kogukonna hing 2023“

Kogukonna Hing 2023

Teist aastat toimuv konkurss väärtustab tegusaid, aktiivseid, toredaid ja ettevõtlikke inimesi, kes viivad elu Eestis edasi oma kogukonnas tegutsedes.

Žürii valis ligi 200 esitatud kandidaadi hulgast välja kümme nominenti, kelle lood toome Maalehes lugejateni maist juulini. Võitja valivad lugejad Maalehe veebikodus.

Kogukonna eestvedajaid tunnustavat konkurssi korraldavad Maaleht ja Coop. Võitja kogukonnale korraldame auhinnaks meeleoluka simmani.