Laupäeval (6.01) eemaldub madalrõhkkond üle Pihkva-taguste alade kaugemale Venemaale ja selle servas sajab öösel kerget lund, päeval sajuhood hõrenevad. Põhjakaare tuul on rannikul veel üsna tugev, sisemaal rahuneb. Õhutemperatuur on saarte rannikul kuni –15°C, suuremal osal Mandri-Eestist –20..–25, kohati kuni –30°C, päeval saartel ja Loode-Eestis –9..–14°C, sisealadel jääb laialdaselt –20°C ümbrusse.

Pühapäev (7.01) on taas tugevneva kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja võrdlemisi nõrga tuulega. Öösiti on endiselt väga külm – Pärnu-Narva joonest lõuna pool langeb õhutemperatuur –25..–30°C-ni, Lääne- ja Põhja-Eestis võib jääda –20°C-st kõrgemale. Päeval algab loodevoolus pisut leebema õhu saabumine ja õhutemperatuur tõuseb –8..–13°C-ni, Kagu-Eestis jääb alla –15°C. Tuul vaibub.

Esmaspäeva (8.01) öö on kõrgrõhkkonna servas suurema sajuta ja mõõduka läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on saartel ja rannikul –5..–10°C, sisemaal –11..–16°C, hommikuks termomeetrinäidud tõusevad. Päeval jõuab loode poolt madalrõhulohk ja toob siia-sinna kerget lund. Läänekaare tuul pisut tugevneb ja ilm muutub pehmemaks – õhutemperatuur tõuseb –2..–8°C-ni.

Teisipäeval (9.01) jõuab Venemaa põhjaaladele madalrõhkkond ja laieneb servaga üle Eesti. Kohati sajab veidi lund. Loodetuul tõuseb tugevaks. Õhutemperatuur on öösel –2..–8°C, saarte rannikul 0°C ümber, päeval tõuseb Lääne-Eestis 0..+2°C-ni, ida pool –1..+1 kraadini.