Teeolud 27.02 hommikul

Varahommikul on põhi- ja tugimaanteed niisked või märjad. Temperatuur on Lääne- ja Põhja-Eestis 0-kraadi juures või kergelt miinuses, mujal plusspoolel. Laialdaselt on udu, mis piirab teel liiklejate nähtavust. Kõige tihedamad udulaamad on Lääne-, Põhja- ja Kagu-Eestis.

Päeval sajab paiguti vihma, mitmel pool on udu. Temperatuur on plusspoolel.

Kolmapäeva (28.02) öösel läheneb lõunast väike rahulik madalrõhkkond ja päeval eemaldub. Öösel ja hommikul sajab vihma, sekka lörtsi. Paljudes kohtades on udu. Idakaare tuul on nõrk, põhjarannikul mõõdukas. Päeval on sadusid hõredamalt ja harvem ning sajuhulk on väike. Tuul pöördub läänekaarde ja õhtu poole tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+2°C, päeval +1..+5°C.

Neljapäeval (29.02) laieneb põhjalaiustelt aktiivse madalrõhkkonna serv üle Skandinaavia ja Soome ning selle survel tõuseb meil edelatuul tugevaks. Aga tihedamad sajupilved Eestini ei ulatu. Päeval saab mõjusamaks lõuna-kagu poolt tugevnev kõrgrõhuala ning selle servas on meie ilm sajuta. Edela-ja lõunatuul sisemaal nõrgeneb, saartel ja rannikul on üsna tugev. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval tõuseb +1..+6°C-ni.

Reedel (1.03) koondub kõrgrõhuala Peipsi taha ja selle servas on meie ilm sajuta. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval +3..+9°C.

Laupäeval (2.03) püsib Venemaal võimsana kõrgrõhuala, aga Läänemerele ulatub madalrõhkkonna serv ja lõunavool kannab põhja poole vihmapilvi, mis põhiliselt Lääne-Eestisse jõuavad, ida pool tuleb üksikuid vihmasabinaid. Puhub mõõdukas lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval +4..+8, Lõuna-Eestis võib +10°C lähedale tõusta.