Laoruumi võib tellida nii mõneks kuuks kui ka mitmeks aastaks, üürilepingu lõpetamise soovist tuleb lihtsalt 15 päeva ette teada anda. Ruumid on erineva suurusega, kuni 28-ruutmeetrised, kuhu sobivad hoiustamiseks ka suuremahulised kaubad, nagu ehitusmaterjalid, mööbel või e-poe tooted.
Uued kliendid saavad märtsi lõpuni esimese kahe kuu pealt 50% soodustust + tasuta 1,5 tundi kolimisteenust! Tutvuge kodulehel miniladude asukohtade ja hoiustamisvõimalustega.

Holder Minilaod (minilaod, konteinerid ja soojakud kliendi territooriumil)

550 2762, info@holder.ee, holder.ee


Uus trend: minimaja, mis sobib suvilaks, saunaks, aga ka aastaringseks elamiseks

Lisaks miniladude rentimisele müüb ja rendib holder.ee merekonteinereid, soojakuid ning moodulmaju ja ehitab vastavalt klientide soovidele ning vajadustele erinevatest materjalidest nii suvilaid, saunu kui ka aastaringseks elamiseks mõeldud minimaju. Ettevõte pakub täisteenust alates projektide ja plaanide väljatöötamisest kuni võtmed-kätte-ehitamiseni, kliendi osaks jääb vaid valida planeering, stiil ja värvid.

Kuni 20-ruutmeetrise moodsa minimaja saab paigaldada peaaegu igale krundile ehitusloata. Ehitisteatis on vajalik, kui moodulmaja pindala on 20–60 ruutmeetrit, ja ehitusluba tuleb võtta suurematele kui 60-ruutmeetristele majadele. Lubade taotlemisel on holder.ee meeskond abiks. Lisaks aitab ettevõte vundamendi ehitamisel, et tagada kvaliteetne lõpptulemus. Kõik hooned ehitatakse ainult esmaklassilistest materjalidest. Saunu on eri tüüpi: nii tünnisaunad, puit- kui ka metallkarkassil saunad. Valmis väike majake või saun transporditakse kliendi krundile ja paigaldatakse kraanaga. Kohaletoimetamise tasu sõltub ajakulust ja asukohast.

Tee 3D-tuur minimajas!


Soojakuid ja plokkmooduleid saab osta, aga ka rentida koos kohaletoomisega enda aeda või objektile. Neid kasutatakse näiteks nii kauba hoiustamiseks, ehitussoojakuteks kui ka kokkupandavaks moodulkontoriks.

Kõik projektid kohandatakse iga kliendi jaoks personaalselt ja holder.ee viib projekti ellu võimalikult lühikese aja jooksul.

Holder Moodul (moodulmajad, soojakud, konteinerid ja saunad)

5873 5488, holder@holder.ee, holder.ee

Jaga
Kommentaarid