Neljapäeval (7.03) jätkub kõrgrõhuala võidukäik Skandinaavias. Venemaa loodeosa kohale jõuab madalrõhkkond ja selle piirest lisandub ka meile pilvelaamu, aga sadu tõenäoliselt ei jõua. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..-7°C, päeval -1..+3°C.

Reedel (8.03) jääb kõrgrõhuala Skandinaavia kohale ankrusse ja selle servas on meil öösel taevas selgem, päev on madala pilvekihiga, aga ka sajuta. Tuul puhub põhjakaarest, on sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -2..-8°C, päeval -1..+4°C.

Nädalavahetus

Laupäeval (9.03) laiub Põhja-Euroopat kattev võimas kõrgrõhuala Gröönimaa rannikult üle Skandinaavia ja Läänemere ümbruse. Põhjakaarest saabuv õhumass on võrdlemisi külm. Niiskust on parasjagu nõnda palju, et pilvekiht jääb taevast katma, aga tänastel andmetel olulist sadu sellest ei tule. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, päeval -1..+3°C.

Pühapäev (10.03) tuleb kõrgrõhuala vahetus läheduses sajuta ja laialdaselt ka selgema taevaga. Tuul on üsna nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval -1..+3°C.