Esmaspäev (11.03) on kõrgrõhuvööndi all küll õhukese kõrge pilvekihiga, aga sadu sellest ei tule. Tuul puhub kirdest ja idast ning mandri sisealadel nõrk, põhjarannikul mõõdukas, Saaremaal pisut tugevam, seda Kesk-Euroopast survet avaldava madalrõhkkonna tõttu. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval 0-st tuulele avatud rannikul +3..+6°C-ni sisemaal.

Teisipäeval (12.03) katab Skandinaaviat ja Soomet kõrgrõhuala, millele avaldab Kesk-Euroopast survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail puhub meil võrdlemisi tugev ida- ja kirdetuul. Tuul aitab kaasa pilvede hajumisele, taevas on laialdaselt selge ja ilm sajuta. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, päeval 0°C-st tuulele avatud rannikul +4..+8°C-ni sisemaal.

Kolmapäeval (13.03) rõhkkondade vastasseis väheneb ja tuul nõrgeneb. Ilm on sajuta. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, päeval 0°C-st rannikul +5..+8°C-ni sisemaal.

Neljapäeva (14.03) öö on kõrgrõhuvööndi mõjul sajuta ja rahulik. Päeval läheneb madalrõhulohk ja jõuab sajuhooge nii lume, lörtsi kui vihmana. Tänastel andmetel on aga sajuhulk väike. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval 0°C-st rannikul +2..+6°C-ni sisemaal.

Reede (15.03) tuleb madal- ja kõrgrõhuala piirimail kohatiste lume- ja lörtsihoogude ning tugevneva põhja- ja kirdetuulega. Õhutemperatuur on öösel 0..-4°C, päeval -1..+4°C.

Kuu prognoos

Kuu teisel poolel on oodata ilma soojenemist ning päevamaksimumid tõusevad mõnel päeval üle 10°C, sademeid on ikka vähe.

Kuu lõpus võib loodest saabuv tsüklon tuua lume- ja lörtsisadu ning ilm külmeneb lühiajaliselt.