Kolmapäeva (13.03) öö on kõrgrõhuala servas veel võrdlemisi selge taevaga ja rahulik. Õhutemperatuur on -1..-6°C. Päeval laieneb üle Skandinaavia Läänemere kohale madalrõhkkonna serv, lisandub vähehaaval niiskemat õhku, taevas tõmbub pilvisemaks ja kohati võib ka veidi vihma tibada. Õhutemperatuur on öösel -1..-6°C, päeval 0..+5°C.

Neljapäeval (14.03) liigub Norra merelt Skandinaavia rannikule aktiivne madalrõhkkond ja selle servas algab meil öösel lõuna- ja edelatuule tugevnemine. Kohati tibab vihma. Päeval lisandub sajupilvi ja vihma sajab laialdasemalt. Jätkub edelatuule tugevnemine puhanguti 17, rannikul kuni 20 m/s. Jõuab soojem õhumass ja temperatuur on öösel 0..+3, päeval +3..+9°C.

Reede (15.03) öösel liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjaalade itta ja selle servas on meil vihmahoogude ja tugeva edelatuulega ilm. Päeval tõusva õhurõhu foonil sajuhood hõrenevad. Edelatuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel +2..+7°C, päeval +5..+10°C.

Laupäeval (16.03) jõuab Skandinaavia keskaladele uus aktiivne madalrõhkkond ja selle serva mööda liigub üle Läänemere ümbruse vihmahooge. Edela- ja lõunatuul tõuseb taas tugevaks. Õhutemperatuur on öösel +2..+7°C, päeval +6..+11°C.

Pühapäeval (17.03) liigub madalrõhkkond üle Soome Põhja-Venemaale. Öösel sajab siin-seal vihma, puhub tugev edelatuul ja õhutemperatuur on plusspoolel. Pärast keskööd algab loode poolt külmema õhu sissetung. Hommikul läheb sadu Loode-Eestist alates üle lörtsiks ja temperatuur langeb alla 0°C, päeva jooksul jätkub õhutemperatuuri langus. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhtul tuleb sajuhooge ka lumena ja temperatuur on -1..-5°C.