Selveri ostudirektori Pille Raaliste kinnitusel on soodushinnaga toodete valik lai ja klient saab Selverist mõistliku hinnaga ostukorvi. „Lisaks pikemaks perioodiks fikseeritud toodetele on meil erinevad kampaaniad, kus pakkumised vahelduvad sagedamini. Seega on kliendil võimalik Selverist igal ajahetkel leida erinevaid atraktiivse hinnaga tooteid. Ligi 5000 toote hulgast leiab igaüks oma eelistustele vastava,“ rõhutab Raaliste.

Lai valik püsivalt häid tavahindu

Püsivalt hea hinnaga tooteid on Selveris ligi 700, seejuures 500 toidu- ning 200 tööstuskauba kategoorias, e-Selveris on esindatud üle 500 püsivalt hea tavahinnaga toote.

Püsivalt hea tavahind on Selveris märgistatud kollase sildiga ning vastava riiulirääkijaga, et need oleks klientidele hästi märgatavad. E-Selveris on püsivalt hea tavahinnaga tooted eraldi kategoorias, et oleks mugav vaadata ning ostukorvi lisada.

Selver pakub kindlustunnet

Selveri eesmärk on pakkuda tarbijale kindlustunnet, eriti praeguses olukorras, kus surve rahakotile on suur. Lisaks tahab jaekett kummutada müüdi Selveri kõrgest hinnatasemest.

„Püsivalt hea tavahinna kontseptsiooni mõte on, et igapäevased klientide eelistatud toidu- ja esmatarbetooted on pikema perioodi jooksul Selveri kauplustes saadaval väga mõistliku hinnaga. Klient ei pea jälgima pakkumisi, vaid saab olla kindel, et toode on täna, homme ja ka mõne kuu pärast sama hinnaga,“ selgitab Raaliste.

Kliendid on püsivalt hea tavahinnad hästi vastu võtnud

Klientide huvi toodete vastu on suur, läbimüügimahud on tavapärasega võrreldes kohati kasvanud lausa 3–4 korda. „Hea on tõdeda, et seetõttu on tarnijad huvitatud hindade fikseerimisest pikemaks perioodiks kui tavapärane kampaania,“ ütleb Selveri ostudirektor.

Põhirõhk on toiduainetel, aga valikus on ka esmatarbetooted. „Neid küll igapäevaselt ei osteta, kuid esmatarbekaubad moodustavad kulutustest märkimisväärse osa,“ räägib Raaliste ja toob näiteks enesehooldustooted, pesukeemia, tualett- ja majapidamispaberid.

Kui üks toode püsivalt soodsa tavahinna valikus muutub, tuleb sinna samaväärne analoog asemele. Raaliste toob näiteks kilepiima, mis on püsivalt hea hinnaga, kuid küsimus on see, mis brändi oma. „Bränd võib muutuda, kuid toode kui selline ei muutu ja jätkab hea hinnaga.“

Raaliste sõnul saavad püsivalt hea tavahinnaga toodete nimistusse klientidele huvipakkuvad tuntud kaubamärkide tooted, mida kliendid erinevatest tootekategooriatest müüginumbrite põhjal eelistavad ostukorvi tõsta. Valikus on kõik igapäevaks vajalik – piim ja erinevad piimatooted, leib-sai, lihatooted, kuivained, õlid-kastmed ning muu tarvilik.

Ostudirektori sõnul sõltub toodete valik hooajast. „Suvisel ajal leiab hea tavahinnaga toodete valikust grilltooteid ja jäätist, jõulude ajal verivorsti ja seaprae.“

Hinnad võivad veel langeda

Ehkki toodete hinnad on juba tavapärasest pea viiendiku võrra soodsamad, siis Raaliste sõnul võib mõne toote hind ühel hetkel veel soodsamaks minna. See oleneb sellest, mis muudatused on turul toimunud ja kas tooraine hind on vahepeal langenud. „Toodete müüke ja hinnataset analüüsitakse jooksvalt. Peame silmas, et valikus oleksid kliente kõnetavad tooted, mida igapäevaselt osta soovitakse,“ toonitas Selveri ostudirektor.

Selveri püsivalt heade tavahindadega saad tutvuda kõikides Selveri kauplustes ja e-Selveris.

Jaga
Kommentaarid