Võistkondade registreerimine 30. juuniks aadressil ants.siim@nutigrupp.ee. Võistkonna maksimaalne suurus 5 liiget. Üritus on tasuta. Osalejatele auhinnad nii Maalehe, Nuti Grupi kui ka Drinkgeldi poolt.

Maaleht koos ülejäänud Delfi Meedia toimetustega seab end juulis nädalaks sisse Tartus. Delfi peatoimetaja Urmo Soonvaldi sõnul on selleks kaks põhjust: tutvustada Delfi sisu ulatust tartlastele ja tõsta nii Tartu kui ka Lõuna-Eesti rohkem fookusse.

„Tartu on meie elus liiga episoodiliselt, ta koht, roll, inimesed ja panus on palju suurem, kui Eesti ajakirjandus, pisukeste eranditega, suudab peegeldada,“ selgitab Soonvald.

„Tahame vähemalt Delfi Meedia väljaannetes seda ebaõiglast olukorda parandada. Läheme Tartusse ja tutvustame ennast neile, kes meie sisu ulatust, sügavust ja mahtu veel ei tea. Aga paneme kõrva vastu ka Tartu linna, inimesi ja tegevusi, et neist üle Eesti rääkida. Tuleme, et luua veel tugevamad suhted Tartu kui kultuuri-, tasakaalu-, haridus- ja soojuse pealinnaga.“

Delfi programm on kirju ja sisaldab üksjagu Tartu erisisu. Näiteks Delfi Ärilehel on plaanis avaldada lugu Tartu uusarendustest nn kuldses ringis ja Oma Maitse ajakirjal ilmuvad toidukohtade soovitused.

Kroonika sukeldub Tartu ööellu ja küllap saavad esile toodud ka põnevamad vaba aja veetmise kohad.

Kindlasti on põnev jälgida teisipäevast podcast’ide päeva, mil Reakoja platsil suurel laval salvestatakse suisa kaheksa eri podcast’i! Lugejatega kohtuma tulevad nii Eesti Naine kui ka venekeelne Delfi, Pere ja Kodu teeb lastele näomaalinguid, Tervis Pluss kutsub orienteeruma ja Maaleht mälumängule ajusid ragistama.

Ajakirjandusest ja isikliku elu ristumisest räägivad Ekspressi ajakirjanikud.

Erilise muhedusega võlub Naiivis toimuv Ekspressi Disko, kus plaate keerutab ei keegi muu kui legendaarne Siim Nestor. Kroonika pidu toimub aga klubis Maasikas.

Igal tööpäeval ilmuv Delfi „Tartu erisaade“ lahkab koos Delfi peatoimetaja Urmo Soonvaldi ja külalistega üht Tartu küsimust, mis huvitab kogu Eestit.