Paide SPA hubased numbritoad on varustatud rikkalike mugavustega, selahulgas duši, fööni, televiisori, külmkapi ja WiFi-ühendusega. Sviitidesse on perega reisijate mugavuseks lisatud ka lahtitõmmatavad diivanvoodid ning mõned toad on varustatud ka konditsioneeriga. Neile, kes tavaliselt igal reisil allergiatablette kaasas kannavad, pakub Paide SPA lahendust allergiavabade tubade näol ning lisaks on kõik toad ka suitsuvabad. Hotellipuhkuse hinna sisse kuulub lisaks numbritoale ka hommikusöök, piiramatu pääs spaa- ja ujulaalasse ning tasuta parkimisvõimalus.

Lõõgastav spaa ja ujula

Paide SPA hotelli ujula ja spaaosas on samuti mõeldud kõigi külastajate peale. Ujumissõpru ootab 4-realine 25-meetrine ujumisbassein, mis on ideaalne nii sportlikeks tegevusteks kui ka rahulikuks suplemiseks. Lastele pakub elevust väikelastele mõeldud atraktsioonide ja värvilahendustega lastebassein ning põhjaliku lõõgastuse tagavad 6-8 inimest mahutav mullivann ning aurusaun. Vanasse ajaloolisesse mantelkorstnaga hoonesse on rajatud ka Soome saunadega varustatud riietus- ja pesuruumid.

Konverentsiruumid

Paide SPA ei piirdu aga ainult spaamõnude ja mugavate hotellitubadega. Töö- või ärireisidel osalejatele pakub hotell kaht konverentsiruumi, mis mahutavad vastavalt 30 ja 12 inimest. Konverentsiruumid on varustatud kõikvõimalike abivahenditega, sh ekraan ja pabertahvel, mis on külalistele tasuta kasutamiseks. Lisaks saab laenutada multimeediaprojektorit, mis aitab kaasa nii sujuva töö kui ka ja professionaalse õhkkonna saavutamisele ärikohtumiste, seminaride või koolituste tarbeks.

Paide SPA on suurepärane kombinatsioon nii moodsast majutusest ja lõõgastusvõimalustest kui ka ajaloolisest hõngust ja maalähedusest. Renoveeritud ruumid, mitmekülgsed mugavused ja soojalt vastuvõttev atmosfäär muudavad külastuse ehedaks ja meeldejäävaks. Tule ja naudi Paide SPA pakutavaid elamusi!

Jaga
Kommentaarid