Matkajate kolonni ees, keskel ja lõpus liiguvad ohutusvestidega kaitseliitlased, kes jälgivad osalejate liikumise ohutust. Äraväsijate tarvis liigub kolonni lõpus buss ja korraldatud on ka meditsiiniabi. Matkal pakuvad korraldajad poolel teel kõigile kosutuseks teed ja pirukaid ning matka lõpus Peetris sooja suppi.

Kaitseliidu Järva Malev palub kõikidel osavõtjatel selga panna ilmastikule sobivad ja võimalusel erksate värvidega rõivad. Kaasa võtta termos sooja joogiga, veidi suupisteid ning eelmistel aastatel osalenutel ka kindlasti matkakaart. Toimub loosimine nende vahel, kes on osalenud matkal vähemalt kolm korda. Kõik matkalised, kes selleks aastaks on matkakaardile kogunud kolm templit, saavad endale rahvamatka tunnustega salli. Kõikidele uutele osalejatele jagatakse ka matkakaarte, millega on võimalik tulevastelt admiralimatkadelt templeid koguda ja tulevikus loosimistel osaleda.

Matka korraldavad Kaitseliidu Järva Malev koos eriorganisatsioonidega Naiskodukaitse, Noored Kotkad ja Kodutütred. Rahvamatka eesmärk on tugevdada kodanike ühtekuuluvustunnet, meenutada Järvamaa kuulsamat meest ning propageerida liikumist ja sportimist Järvamaal.

Matkale saab ennast kirja panna 10. veebruarini Kaitseliidu Järva Maleva telefonil 38 49 170 või e-maili teel: jarva@kaitseliit.ee

AJAKAVA 09:15 — 09:30 matkal osalejate kogunemine Jalgsemale 09:45 — 10:00 matka avatseremoonia Jalgsemal 10:00 matka algus Jalgsemalt 11:30 — 11:50 peatus Järva-Jaanis 12:50 — 13:10 sooja tee ja piruka peatus 15:30 matka lõpp, osalejate registreerimine, soe supp ja auhindade loosimine