100 ml vahukoort
1 suurem sibul
1 küüs küüslauku
400 ml punast veini
1 kg porgandeid
1 kg kaalikaid
200g taluvõid
õli
 
 
Võta lambasadul ja tee see üleliigsest rasvast puhtaks. Lõika välja kont ja tee sadul liblikaks.
Tükelda sibul, küüslauk ja metsaseened ning prae võis ja õlis pannil kuldpruuniks.
Lisa juurde jõhvikad ja kuumuta kuni liigne seenevedelik aurustub. Maitsesta maitsesoolaga ja vala segu sõelale nõrguma. Nõrgunud segule lisa juurde hakitud petersell.
Maitsesta lambaliha maitsesoolaga ja täida seenetäidisega ning seo kinni.
Prae pannil kuldpruuniks. Pane ahju 25 minutiks nii,et sisetemperatuur tõuseks 75 c-ni.
Blanseeri kaalikad ja porgandid ning grilli need sütel või grillpannil.
Seenesegust välja nõrgunud leemele vala juurde punast veini ja keeda alla, lisa vahukoort ja võid ning keeda pakemaks. Maitsesta.


Serveeri koos grillitud köögiviljade ja veinikastega.
Lisandiks võid kasutada ka muid köögivilju.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena