13.04.2013, 10:45
Põllult patta: Lambakarree savoykapsa ja ahjukartuliga
Tänases "Põllult patta" saates tehti lambakarreed savoykapsa ja ahjukartuliga.
FOTO:
Vaja läheb:
4 viilu lambakarreed, umbes 250 g
soola, pipart, rosmariini, õli
Maitsestada ja jätta marinaadi vähemalt 2 tunniks.
Praadida kuumal pannil mõlemalt poolt kuldseks ja siis 180 kraadises ahjus küpsetada 8 minutit.
150 g savoykapsast
50 g rõõska koort 35%
soola, pipart
Hautada koos koorega 20 min.
Soovi korral praadida eraldi peekonit ja kapsa sisse segada.
Kartuleid
Soola, pipart, tüümiani, sidrunit, õli
Lõika kartulid sektoriteks, maitsesta ja küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.