Probleemiks on ka kogused, kuna oma pere tarbeks saab mahetoidu saarelt kätte küll, kuid hoopis teine lugu on siis, kui seda tuleb pakkuda rohkem kui 400 sööjale.

Praegu leiab Hiiumaa veterinaarkeskuse kodulehelt vaid neli Hiiumaist mahepõllumajandustoodete ette­valmistajat. Nendeks on Triinu Schneider, kes teeb õunamahla, Tiit Kaevats, kes müüb külmutatud astelpaju marju, Kaire Vannas, kes valmistab kitsepiima juustu ja marineeritud peeti ning Vaemla tootearenduskeskus, kust poelettidele jõuab mahe veise- ja lambaliha.

Mahetoidu vähese populaarsuse põhjuseks saarel peab Linkov rahapuudust, on ju mahetooted kallimad, kui tavalised, aga ka karme nõudeid, mis mahetoote nimetuse taotlemiseks täita tuleb.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena