Kauplustest leiab uut saaremaist gurmeevöid
Koostöös Saaremaa Piimatööstusega jõudis vahetult enne jaanipäeva kauplustesse müügile Gourmet Club’i ehk eesti keeli gurmeeklubi originaalretsepti järgi valminud Saaremaa vöi karulauguga.
Just nimelt vöi mitte või, rõhutab gurmeeklubi loovjuht, Saaremaa juurtega tippkokk Imre Kose Saarte Häälele. Seda osalt just seepärast, et rõhutada toote saaremaisust ja ehedust. “Et väärtustada Saaremaa loodust ja puhast toorainet. Hea toidu puhul hakkab ju kõik toorainest peale,” selgitas Kose.
Saaremaa piimatööstuse juhatuse esimees Andi Saagpakk tõdes, et kuna tegemist on gurmeetootega, siis võttis gurmeeklubi ise nendega ühendust ja see toimus juba eelmisel aastal.
“Sellele järgnesid katsetused retseptide ja maitsete osas ja müügiotstarbeks mõeldud partii sai valmis nädal enne jaani,” tähendas Saagpakk. Temagi sõnutsi olid vöi tegemise juures tegevuses nii piimatööstuse spetsialistid kui ka gurmeeklubi.
Saaremaist karulauguvöid leiab Saaremaal tarbijate ühistu kauplustest ning Saare Selverist. Mandril maksab seda otsida ka teistest suurematest poodidest.