Leibur ootab kõikide koduleivaküpsetajate retsepte kuni 31. oktoobrini. Selleks, et konkursist osa võtta, tuleb saata omaloominguline seemneleiva retsept koos fotoga Toidutare portaali kaudu aadressil www.toidutare.ee/leivategu2014.

Eelmisel kahel aastal laekus võistlustele “Leiburi leivategu” mitmelt poolt Eestist kokku üle 120 retsepti. “Leiburi leivategu 2013” võitjaks valiti Eha Karus Jõhvist ning “Leiburi leivategu 2012” võitis Triin Kuus Põltsamaalt. Mõlemad leivad, nii “Eha hommikuleib” kui ka “Triinu rukkileib” on endiselt müügil poodides üle Eesti ning on leidnud oma püsiva tarbijaskonna.

Kümne parima retsepti autorid kutsutakse novembris lõppvõistlusele. Finalistid valivad koos professionaalse žüriiga lõppvõistlusele pääsenud retseptide seast oma lemmikleiva, mis lisatakse Leiburi tootevalikusse ning mida saavad uue aasta algusest poest osta kõik eestimaalased.

Võitja saab lisaks 1500 eurot auhinnaraha ning õiguse kaasa rääkida nii oma leiva nime välja mõtlemisel kui ka pakendi kujunduse loomisel.