Koostöös Teie Loomakliinikud MTÜ loomaarstidega avaldatakse õpetlikke ja harivaid artikleid ning videosid loomade toitmise ja heaolu teemadel, antakse nõu, kuidas lemmiklooma hooldada ja haigusi vältida.

"Meil on väga hea meel pakkuda nüüdsest rohkem lugemist, vaatamist, infot ning suhtlemisplatvormi tuhandele loomaomanikele üle Eesti. Nagu loomaomanikud suhtuvad suure kirega kõikidesse nende lemmikutega seotud teemadesse, usume, et see õhin ja hasart kajastub ka meie uue portaali veergudelt," ütles Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju, tervitades uut portaali Delfi suures perekonnas.

Lemmikloomaportaalis kajastatava info uudsuse ja mitmekülgsuse tagab koostöö mitmete Eesti tuntumate loomatemaatikat kajastavate veebiportaalide (Hobumaailm.ee, Koer.ee) ja ajakirjadega (Oma Hobu, Lemmik), koondades erinevates väljaannetes ilmunud ekspertarvamused ja -artiklid ühte portaali.

Aktiivne koostöö Eesti suuremate loomakaitseorganisatsioonidega (Eesti Loomakaitse Selts, Eestimaa Loomakaitse Liit), loomade turvakodudega (Kasside Turvakodu MTÜ) ja Tallinna Loomaaiaga võimaldab portaalil olla loomakaitsjate ja loomasõprade kokkusaamis- ja ühiste arutelude paik.