17.05.2015, 11:34
Evelin Ilves käis umbrohust tehtud õhtusööki nautimas
Koigis oli sel nädalavahetusel taas umbrohufestival. Seal õpetati tervislikku toitumist ning toidu valmistamist looduslikest taimedest. Päevateema oli lutsern ja selle kasutamine.
FOTO:
Oma teadmisi ja oskusi andsid edasi fruktodisaini asjatundja Algi Ambos ja ökopoe omanik Helen Orav. Metsamoor Inge Karjus rääkis taimede väest ning toitumisnõustaja Triin Muiste idanditest.
Degusteerida sai naadipestot, võililli taignas ja muud huvitavat. Naadipirukat ja naadikomme pakkus Koigi valla terviseedendaja Kaie Altmets, maiustuste tegemist õpetas Helen Orav.
Laupäeva õhtu lõpetas pidulik neljakäiguline õhtusöök Koigi mõisas, mille tervislikud toidud valmisid restorani Mimosa peakoka Juhan Heinsalu ja kohalike abiliste käe all. Õhtusööki käis nautimas teiste tervisliku toitumise huviliste külaliste hulgas ka Evelin Ilves.