Jõelehe varaks on märgitud 62,5 mln eurot, tegevusteks kinnisvara, põllumajandus ja tootmine. Kaido Jõeleht ei ole põllumajandusringkondades eriti tuntud nimi, ta on näiteks Tallinnas asuva Tammsaare Ärikeskuse omanik. Põllumajanduse ja maaeluga seotust näitab siin eelkõige see, et Jõeleht plaanib ehitada läbi osaluse OÜ-s Baltania Jõgevamaale biosöetehast, samuti on plaanis rajada biosöetehas ka Lääne-Virumaale Rakkesse. Biosöe tootmiseks loodetakse kasutusele võtta suurtes kogustes biomassi ehk heina ja võsa.

Rikaste topi esimesse kolmandikku on aga jõudnud suurima Eestis tegutseva jahutootja Tartu Milli omanikud. 92. kohal on rikaste edetabelis Uuno Lausing ja 105. kohal Romet Puhk, ettevõtte Tiigi Keskus omanikud, Tiigi Keskusele kuuluvad Keila, Hiiu, Tamsalu ja Rakvere viljasalv. Möödunud aastal ostsid Tiigi Keskuse omanikud Lausing ja Puhk 50 % seni saksa firmale kuulunud osalusest Tartu Millis, nüüd kuulub Tartu Mill täielikult Tiigi Keskusele. Romet Puhkile ja Uuno Lausingule kuuluvad sellised põllumajandusettevõtted nagu seakasvuste ja teraviljakasvatusega tegelev Aiu Põllumajandus OÜ Tartumaal, samuti Kaubi Farmid OÜ.

Toiduainetööstuse Maag Grupi suuremad osanikud Roland Lepp ja Aivar Saarma on 166. kohal 15,2 miljoniga. Maag Gruppi kuulub näiteks Farmi Piimatööstus ja Rannarootsi Lihatööstus.

Trigon Capitali suuromanik Joakim Helenius on aga alles 230. kohal, varade väärtuseks 11,5 mln ja tegevusteks märgitud tegevuseks valdus, tootmine, põllumajandus, kinnisvara.

Eesti põllumeestest on rikaste topis 436. kohal Voore Farmi omanik Indrek Klammer, tema varade väärtuseks on 6,2 mln. Sama summaga pälvis 437. koha Sadala Agro omanik Ahti Kalde, kellele kuuluvad veel Kaagvere Agro ja Sadala Piim.