Mahedad viinerid ja sardellid valmistatakse ainult Eestimaisest mahelihast. "Tegutseme põhimõttel, et ei lisa oma toodetesse säilitus- ega muid E-aineid," sõnas Bobrovski.

Mahe Viiner ja Sardell on müüki jõudnud juba Tallinna ja Tartu poodidesse ning ka Pärnu Taluturule ja Biomarketisse.

Sir Loin OÜ alustas tegevust 2014. aastal, kui tõi turule mahelihasnäkkide sarja Vinnukas, kust võib täna leida viis erinevat maitset. 2015. aastal lisandus tootevalikusse koostöös Kehtna Lihatööstus OÜ-ga valmistatud Mahe Täissuitsuvorst. Ka viiner ja sardell valmivad koostöös Kehtna Lihatööstus OÜ-ga.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena