Restoran avatakse sadama lähistel Rotermanni kvartalis Elevaatori majas vaatega merele ja Ahtri tänavale. Sealses köögis hakkavad toimetama tuntud ja tunnustatud grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule.

Poolteist aastat otsisid mehed sobilikke ruume ning pandi paika kontseptsioon. „Ääretult hea pakkumine tuli Saaremaa Lihatööstuselt, mille me vastu võtsime. Nimelt üürime restoranipinda nende käest ning oleme esimene Eesti liharestoran, mis tegutseb eksklusiivse lihapoe kõrval. Saaremaa Butcheryst saab varsti osta muu hulgas kuivlaagerdatud liha. Restorani sisustus tuleb äärmiselt põnev ja ainulaadne. Sellist seadmeparki mujalt eriti ei leia. Soovime pakkuda parimat liha kogu Eestis koos tervisliku tasakaalustatud toitumisega,” rääkis Tobreluts mõni aeg tagasi portaalile Maitsed.ee.

Nõnda on lisaks Mosaiigile pealinnas peagi veel üks saarlaste kohtumispaik, kus rõhk on Saaremaa lihatoodetel ja neist valmivatel roogadel.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena