Kaali mõisa viljaaita tuleb pruuli- ja pagaritöökoda
Ettevõtja Alver Sagur ehitab oma ettevõttega Haakeri Kaali mõisa viljaaidas välja pruuli- ja pagaritöökoda, mis on juba kerkimas.
“Praegu ongi käsil kogu kompleksi arendamine, uue pruuli- ja pagaritöökoja toodangut saab ehk juba järgmisel aastal. Tegemisse ei lähe ainult õlu, vaid näiteks ka siider ja mahl,” ütles Sagur.
Ta lisas, et pruulima hakatakse eelkõige klassikalist õlut ning kogu tootevalikus hoitakse naturaalset ja maalähedast joont, kirjutab Saarte Hääl.
Ühtlasi tahetakse huvilistele pakkuda võimalust tutvuda ajalooliste töövõtetega ja tootmisprotsessi kõrvalt jälgida, samuti saavad soovijad kohapealt osta valdavalt kohalikust toorainest valmistatud tooteid.
Alver Sagur märkis, et tegu on nišitoodetega, sest pelgalt toiduga inimesi enam ei üllata.