04.07.2018, 15:35
Uus ärimudel lühendab talutoidu vaevalist teed restoranidesse
Nüüd kui otse tootjalt tarbijale ehk OTT-võrgustike kaudu jõuab talukaup kodustele söögilaudadele, tahetakse see viia ka toitlustusasutustesse.
![Lõunakeskuse Taluturu juht Merle Vall ütleb, et viimati tellis üks ürituste toitlustaja nende käest kanepileiba.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/e9dbb0f0-bcdf-11eb-abfb-2f747f0aaece.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=0.5&fy=0.5&ch=0.8435&cw=1&cx=0&cy=0.079&r=16:9)
Lõunakeskuse Taluturu juht Merle Vall ütleb, et viimati tellis üks ürituste toitlustaja nende käest kanepileiba.
FOTO:
Kümnes Läänemere-äärses riigis tehtud analüüs näitab, et kohalikud talunikud on enamasti harjunud turustama oma tooteid otse tarbijale. Toitlustusettevõtetel on aga tavaks tellida tooteid ühest või kahest hulgilaost, selle asemel et esitada tellimusi kümnetele väiketootjatele.
Oled juba tellija?