"Tähistamaks edukat kolmandat tegevusaastat, korraldab Pärnu Noorte Vabaajakeskus kõigile linna inimestele meelelahutusliku ürituse igale vanusegrupile," vahendab meeldivat teadet noorsootöötaja Olle Nõmm.

Kell 17 tulevad külla Pärnu politseijaoskonna noorsoopolitseinikud, kes teevad noortega juttu erinevatest süütegudest ning pakuvad võimalust küsida just neid küsimusi, mis keelel ja meelel. Pime aeg väljas annab võimaluse üle vaadata kõigi helkuri kandmise harjumused ning tutvustatakse politseitöödki ning näidatakse, kuidas sõrmejälgi võetakse.

Pärast loengut, kell 18, pakutakse külastajatele head-paremat, peale mida alustavad oma kontsertkavadega noored keskuse rokkbändid Tiffany’s Touch ja Voice Of Voices. Õhtut jääb lõpetama vokaalansambel Greip, kelle sõnul on neil väga hea meel tulla esinema noortekeskusesse, tähistamaks möödunud edukaid aastaid.

Tiffany’s Touch on Pärnust pärit rock'n’rolli ja grunge stiili viljelev noortebänd, kus kõlavad rajud kitarrikäigud ja käre vokaal. Tegutsenud on nad umbes pool aastat ja mõjutajateks Green Day, Nirvana, Foo Fighters jpt. Bändi liikmed on Georg Orover (kitarr/vokaal), Martin Mitt (trummid), Jürgen Ild (kitarr/taustavokaal) ja Rebecca Laaneväli (basskitarr).

Voice Of Voices on samuti Pärnu noortebänd, kes mängib alternatiivset rokkmuusikat meloodiliste kitarrisoolode ja omapärase vokaaliga. Samuti poole-aastase tegutsemisajaga bänd on juba pälvinud tunnustuse Päikeseraadio saates Äikeseraadio, saades oma looga ülekaaluka häälteenamusega kuulajate lemmikuks. Neid on tugevalt mõjutanud kõik nimekaimad rokkbändid. Bändi liikmeteks on Scott Murro (vokaal), Armand Sutt (soolokitarr), Sten Varatu (rütmikitarr), Siim Rohtväli (basskitarr) ja Jürgen Ild (trummid).

Vokaalansambel Greipki jagab eespoolnimetatud kollektiividega üht head ja armsat asja - nimelt nendegi kodulinnaks on justnimelt Pärnu. Pärnu Ülejõe gümnaasiumi vilistlased segavad a capella't rütmika beatbox-iga. Tegutsemisaastaid on neil kokku koguni kuus. Ansambel on peale Eesti esinenud ka näiteks Soomes, Lätis ja Saksamaal. 2009. aasta maikuus saavutati Leipzigis, ülemaailmsel a cappella ansamblite konkursi finaalis koht esikümnes. Ansambli liikmeteks on Karin Leetsar (sopran), Mari Holm (alto), Fred Rõigas (tenor), Rauno Muttik (bariton/beatbox) ja Reimo Kiisk (bass).

Pärnu Noorte Vabaajakeskuse juhataja Ene-Eke Liiv tänab kõiki koostööpartnereid ja sõpru: "Kõiki on siinkohal isegi raske üles lugeda, kuna teid on nii palju. Aitäh, et olete meile arengus toeks olnud. Loodame, et võime teie kui sõprade poole edaspidigi pöörduda. Üheskoos suudame rohkem!"

Üritus on vanusepiiranguta ja kõigile tasuta.