Nii selgub peakorraldaja ja idee autori, Kadrina saunaklubi presidendi Ülo Kaisi pidevalt täinenevalt eelregisteerimislehelt. Lisaks huviliste ringi geograafilisele suurenemisele on tänavu eriline see, et välja jagatakse kogunisti neli auhinda. Kahe žürii – nn rahvažürii ja lisaks esmakordselt koguneva ekspertide žürii poolt antakse välja klaasikunstnik Riho Hüti valmistatud klaasist medalid nii tavaõllede kui friigiõllede klassis.

Seda, kas testimisele lähetatav õlu on tavaline või pigem friikidele mõeldud, saab otsustada iga pruulikoda ise. Testimisele tuleb paarkümmend eri õlut, täpne arv on selgumas.

Ekspertide žüriis osaleb Eesti parim õllesommeljee 2018 - Juks Ojaperv koos asjatundjatest sõpradega. Lisaks on tavapäraselt kohal oma selgitusi, tarkusi jagamas ka õlleguru ehk õlleprofessor Karmo Tüür.

Muusikalist kosti pakuvad nii Kadrina kapell kui Läsna-Loobu kandi lõõtsamees Kalev Pallon. Varem on üles astunud ka Kadrinast tuule tiibadesse saanud Regina Sundejeva, kes täna ansambli Topeltmäng solist ja ka kohalik varieteetrupp Cadencia.

Spetsiaalselt õllelembide tarvis küpstetataks Kadrina maanaiste seltsi kauplusse erilaar külaleiba, saadaval on ka muid maarahva hõrgutisi.

Pidustused lõpevad traditsiooniliselt õhisleilitamisega Kadrina saunas, seekordselt aga soome naiste tungival nõudmisel suisa segasaunana.

Fotodel on jäädvustatud kirkad hetked eelmistelt „Hää õlu” konkurssidelt.