Oleme pereettevõte, kelle kõik töötajad moodustavad omakorda justkui suure ühtehoidva pere. Selleks, et pereliikmed end hästi tunneks ja motivatsioonileek jätkuvalt eredalt säraks, pakume hulga väärtusi.

Siin ei mõõdeta töötulemusi joonlauaga, küll aga on tööaeg sama paindlik kui joonlaud. Arvestame sinu soovidega ja sellega, kui soovid end täiendada või sul on mõni tähtis peresündmus. Viimasel juhul saad suisa tasustatud vaba päeva! Kuna areng on paljudele oluline, pakume ka sise- ja väliskoolitusi ning karjääriredelil kribinal-krabinal ronimist. Ei ole saladus, et paljud on alustanud just klienditeenindajana, kuid nüüd töötavad näiteks büroo- või piirkonnajuhina. Sina võid olla järgmine!

Usume, et lisaks palgale ja arengule on oluline ka Terminali pereliikme tervis. Keha ja vaimu heaks on mõeldud Stebby, prillikandjatele hüvitame prilliklaasid. Mis aga peamine – siia tööle tulles ootab sind regulaarne tervisekontroll. Terminalis on iga töötaja heaolu kõige olulisem.

Kogemus tuleb kasuks

Terminali klienditeenindajad on justkui võlurid, kes oma naeratusega inimeste päeva maagilisemaks teevad. Kuigi pakume kohapeal väljaõpet ja erinevaid koolitusi, ootame ennekõike neid, kel varasem kogemus olemas ning kes näevad end teenindussektoris ka tulevikus. Meile on oluline tahe ja oskus olukordades toime tulla, seepärast usume, et minevikutöö aitab siinkohal palju.

See aga ei tähenda, et meie perre ei ole oodatud need, kellel puudub varasem töökogemus. Nii loodame näha suvehooajal neid, kel huvi kogeda vaheldusrikkust, põnevust ja soovi teenida taskuraha. On tore, kui saame aidata noorel kandideerijal kogemust omandada.

Mitmekülgsus ootab sind

Võib-olla oled mõelnud, milline näeb välja klienditeenindaja päev. Vastus on lihtne – see on palju rohkemat kui igav. Klienditeenindaja ei ole ainult leti taga klientidele naeratamas, vaid kehastub justkui üheksa ametiga Hunt Kriimsilmaks. Siin saad valmistada maitsvat kiirtoitu, hoida teenindusjaamas korda ja hoolitseda selle eest, et hõrgud saiad ja kvaliteetne kohv jõuaks alati parimal kujul kliendini. Mõnes teenindusjaamas on olemas ka kohvikud, mis teeb meid teenindusjaamade seas unikaalseks. Klienditeenindaja töö teebki põnevaks see, et homne päev ei ole sama mis eilne.

Peale vaheldusrikkuse ja tempokuse ootavad siin aktiivsed, toetavad ja mitmekülgsed inimesed. Terminali pere jaoks ei ole vahet, millisest rahvusest, milliste iseloomu eripäradega või missuguse juuksevärviga keegi on, peaasi, et oleks olemas tahe oma tööle pühenduda. Olenemata olukorrast oleme üksteise jaoks olemas nii heas kui ka halvas. Ka juhtkond on inimlik ja hooliv.

Kõige selle valguses – kas oled valmis meie pereliikmeks saama? Meie igatahes ootame sind! Anna meile endast märku www.terminaloil.ee/too.

Jaga
Kommentaarid