30.06.2022, 00:00
Grillihooaeg on alanud: Eesti tarbija saab päästa kodumaise seakasvatuse
„Meil on läbi aegade olnud parimad põrsatootmise farmid nii Aidus kui Kallukses,“ teatab kogenud veterinaar Mati Tuvi, kes vastutab Saimre Agro Grupis loomakasvatuse eest, saates meie toidulauale üle 40 000 sea aastas.

"Eestlase kasvatatud siga, kes on söönud kodumaist teravilja, on väga kvaliteetne ja puhas," kinnitab Saimre Seakasvatuse OÜ juhataja Mati Tuvi.
FOTO: | Ekspress Meedia
Veterinaari haridusega Mati Tuvi tunneb seakasvatust läbi ja lõhki, ta on aastakümneid tegutsenud selles kriisiderohkes põllumajandusvaldkonnas, kus viimastel aastatel tootjad vaevu suudavad pinnal püsida – küll laastab farme sigade Aafrika katk, hindade madalaseis või üle mõistuse kõrgeks kerkinud sööda hinnad.