Esmaspäeval oli eetris saade teemal „Kes olid baltisakslased?“.
Leidub ju Eestis kõikjal baltisakslaste jälgi, ent kes need jälgede jätjad olid, millal ja kust nad Eestisse tulid?

Palju neid oli ja kus on nad nüüd? Miks on hea neid jälgi märgata, uurida ja hoida? Sellest kõneles kunstiteadlane ja ajalooõpetaja Tiina-Mall Kreem. Loeng on salvestatud Lihula muuseumis, mitme baltisaksa perekonna endises kodumajas.

Teisipäeval oli teemaks „Iseseisvus“, sest 20. augustil tähistasime Eesti iseseisvuse taastamise aastapäeva. Aga millal saab inimene iseseisvaks?

Ajakirjanik Kaarel Tarand räägib „isest“ ja „seismisest“ ning lõppude lõpuks ka iseseisvusest.

Kolmapäeval kohtus lastega raadio vahendusel peaminister ning teemaks oli „Mis on poliitika?“. Peaminister Kaja Kallas küsis saates lastelt, mis on poliitika ja miks seda küll vaja on.

Miks on riigikogus 101 liiget ja miks seal vaieldakse? Mis tööd teevad parlament, valitsus ja kohtud? Ehk võiksid riiki juhtida hoopis lapsed? Kaja Kallas räägib lastele ka oma suurimast unistusest peaministri töös.

Neljapäeval on teemaks geenid ja see, kas geene saab lõigata ja kleepida ning stuudios on president Alar Karis.
Enne seda, kui Alar Karisest sai Eesti president, töötas ta teadlasena. Tarkusepäeval räägib ta praegustele, tulevastele ja endistele koolilastele, mida uuris geeniteadlane Alar Karis.

Tarkusenädalale paneb reedel punkti traumakirurg Peep Talving teemaga „Elu hoidmine ja päästmine“.
Elu on meie suurim kingitus ja seda tuleb hoida, kuid aeg-ajalt ka päästa. Igaüks meist saab päästa elu, kui järgime kindlaid juhiseid.

Traumakirurg, Põhja-Eesti Regionaalhaigla ülemarst Peep Talving räägib täpselt, mida teha, kui kõrvalseisja kukub, ning viib lastega läbi elustamiskursuse.