Neljapäeval saab Lääne-Eesti lörtsi ja vihma, ida pool suureneb õhtu poole lumesaju võimalus. Jäiteoht on eelkõige mandri läänepoolses osas. Tuul on ennelõunal tugev, pärastlõunal pöördub alates saartest edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0°C ümber, saarte rannikul kuni +5°C.

Reedel tõstab uus äge madalrõhkkond edelatuule puhanguti 15, rannikul ja eelkõige saartel üle 20 m/s. Mõnes kohas sajab lörtsi ja vihma, mandril öösel ka lund, kuid sajuhulk on väike. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis 0..+5, ida pool -2..+2°C, päevaks lisandub soojemat õhku ning õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis +5..+7, Ida-Eestis 0..+4°C-ni.

Laupäevaks ei saa tuul vaibuda. Uus aktiivne osatsüklon hoiab edelatuule puhangud sisemaal 15, rannikul 20 m/s, saartel 25 m/s ümber. Sadu on nõrk ja laigutine. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel Lääne-Eestis +2..+6°C, Pärnu-Rakvere joonest ida ja lõuna pool tiirleb 0°C ümbruses.

Pühapäeva öösel tuleb sajuhooge nii lume, lörtsi kui vihmana. Madalrõhkkonna surve väheneb ja tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0..+5, ida pool -1..-3°C. Päeval hakkab edela- ja lõunatuul taas tugevnema. Sajuhooge on vaid üksikuid, alles õhtul jõuab saartele tihedam sadu. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis +2..+5, ida pool 0°C ümbruses.

Uus nädal jätkab samal kursil. Üha uued saabuvad osatsüklonid survestavad õhurõhuvälja ja tõstavad tuult. Nii esmaspäeval kui teisipäeval võivad rannikualadel tuuleiilid ka üle 25 m/s tõusta. Aga pikem vaade pole kohane tuule kiiruse prognoosiks – täpsustusi saab teha eelkõige päev-kaks varem. Lörtsi ja vihmana tulevad sajuhood on laigutised. Vaid teisipäev võib tänastel andmetel laialdasema ja tihedama vihmasajuga tulla.

Lühidalt kokkuvõetuna – ilm on väga heitlik ja tuuline, aeg-ajalt suisa tormine, kiirelt kihutavad pilvevööndid poetavad lörtsi ja vihma, mandri sisealadele vahete-vahel ka veidi lund.