Esmakordselt eksponeeriti "Championi" kunstinäitusel Venemaal 1904. aastal. Samal aastal toimus USA-s Saint-Louis'is maailmanäitus, kuhu jõudsid eraalgatusel ka Venemaa kunstnike teosed. Tol aastal läks ookeani taga kaduma neli Adamsoni teost, nende seas "Champion". Grand prix'sid ja medaleid jagati maailmanäitusel ohtralt erinevates kunstiliikides. Maailmanäitusel märgiti ära ka Amandus Adamsoni teos.

22. veebruaril 2010 jõudis "Championi" koopia ARS-Monumentaalist kuju tellija, Viimsis elava Rein Remma koju. Neli kuud oli kuju vaatamiseks Amandus Adamsoni muuseumis Paldiskis, tänavu aprillikuust pakkus "Champion" elamust Haapsalus asuva Hermannuse maja rõdul ning jõudis nüüd Georg Lurichi sünnipaika Väike-Maarjasse, kuhu jääb vaatamiseks 2012. aasta detsembri lõpuni. 

Nii Georg Lurichi kui kuju tellija Rein Remma juured on Veliselt. Teine seos Lurichi ja Remma vahel on Tallinna Reaalkooli õpilaseks olemine. Rein Remma rääkis, et Reaalkoolis oli tema õpiajal Lurichi-nimeline kehakultuuri kollektiiv ja kaalus 47 kg on maadlusvõistlustestki osa võetud. 

Eesti Spordimuuseumi andmeil nägi eestlasest maadluse olümpiavõitja Johannes Kotkas pärast II maailmasõda 1903. aasta signatuuriga "Championit" rändauhinnana ühe Leningradi (tänane Peterburg) spordiametniku kabinetis. Kõhklemata vahetas ta selle kristallvaasi vastu ning tõi Eestisse. Siinsete spordijuhtide abiga jõudis kuju 1968. aastal spordimuuseumi. Venemaal oli siivsuse eesmärgil Lurichi kujule kruvi abil viigileheke niuetele kinnitatud (leht ja kruvike on samuti spordimuuseumi kogus). Amandus Adamsoni skulptuur "Champion" on täna spordimuuseumi üheks silmapaistvamaks taieseks, kuid täna ei teata, kas tegemist on sama tööga, mis käis Ameerikas, või ootab üks "Champion" veel kojusõitu.