Esindatud on Põhjala tuntud ehte- ja rõivakollektsioonid A&C, Camilla Wellton, Christina Ledang, De Sade by Mads, Helicopter, IVANAhelsinki, KAKSITVÅ, Katvig, Lotta Djossou, NOIR, Revery, Sonja Bent, Tiia Vanhatapio, titiMadam.

„Nordic Look näitab seda, kuidas Põhjamaad ja Eesti on viimase 20 aasta jooksul leidnud ühise hingamise. Lisaks loob Nordic Look viljaka pinnase meie ühiseks säästvaks, uuendusmeelseks ja mänguliseks tulevikuks," märgib Berth Sundström, Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse direktor.

Hopneri maja haldava Tallinna Kesklinna vanema Aini Härmi sõnul on keskaegne kaupmehe elamu Põhjamaade traditsioone austava  ning samas edumeelselt kaasaegse rõiva- ja ehtetoodangu esitlemiseks parim koht.

Põhjamaade disainerite pop-up poe stiilis näitusmüük on osa suuremast üritusest, Nordic Look - Põhjamaade disaini kuu. Lisaks näitusmüügile on 2.-29. maini kõigil huvilistel võimalik külastada keskkonnasõbralikule tootmisele ja uuenduslikkusele keskenduvaid seminare, fotonäitusi ja esitlusi. Disainisilla Eestiga loob Nu Nordik, kes samuti osaleb Nordic Look'i pop-up poes.

Nordic Look otsib Põhjamaade ja Eesti disaini ühisosa, keskendudes koostöövõimalustele tootmise säästlikumaks muutmisel. Eesmärgiks on Läänemere ühise disainiruumi loomine, arvestades autorite isikupära ja loomingulist vabadust.

Nordic Look on avatud 29. maini iga päev kell 10-19.

Huvilistel tasub uurida kodulehte www.nordiclook.ee