Lasteaia juhataja Eda Murd on rahul uue inventariga köögis. Köögibloki ehitus hõlmab veel uue ruumi väljaehitamist külmikute jaoks. Ümberehitatud on ka ventilatsioon ning kõik vajalikud tingimused on loodud uue toitlustamise hooaja jaoks.

Toidud on Õie lasteaias väga maitsvad ja tervislikud ning alates nüüdsest saab neist osa ka Assaku lasteaia pere.

Õie lasteaiapere on kasvanud

Õie lasteaed on saanud juurde ka ruumid uuele rühmale ja lasteaiapere laieneb käesoleval aastal 18 lapse võrra. Uued ruumid on valgusküllased, rõõmsates värvides ja mõnusalt avarad.

Lasteaiajuhataja kommenteerib, et uutes rühmaruumides alustavatele lastele on loodud head võimalused harjutada kooliks, sest rühmaruumide pind on korraldatud nii, et kunsti- ja huvitegevus ning söömine toimub ühes ruumis, vabaaja veetmine ja mängimine teises ja kolmandas ruumis lapsed magavad või puhkavad. Eda Murru sõnul saabki olema uus rühmaruum koolieelikute pesaks.

Abivallavanem on rahul sellega, kuidas lasteaia juhataja on kasutanud ära oskuslikult uue rühmaruumi loomisel olemasolevad ressursid ning on tänulik kõigile uue rühma laste isadele, kes olid valmis tulema oma vabast ajast appi rühmaruumi mööbli kokkupanemisele.