Sel kolmapäeval algusega kell 19 esitavad tantsupaarid Casa de Baile tantsustuudiost stuudio Tasapisitasakaal hoovis (aadressil Graniidi 1) publikule tantsukavasid ladina muusika saatel ning õpetavad soovijatele salsat. Julgematel on võimalik professionaalsete tantsijatega paaristantsu proovida.

Järgmise sündmusena leiab 15. juunil aset Teatrihoov, kus Kalamajas ja Pelgulinnas elavad näitlejad esitavad nii muusikat kui Kalamaja lugusid ning teatriteemalist vestlusringi veab Laur Kaunissaare. Teatriõhtut kureerivad Veiko Tubin ja Ursula Ratasepp-Oja Linnateatrist ning Jaak Prints teatrist NO99. 27. juulil toimub Muusikahoovi kontsert, kus esinevad Mari Pokinen ja ansambel SILD.

Sündmuseid viib Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi raames ja Põhja-Tallinna Valitsuse toel ellu Telliskivi Selts.

Kalamaja Avatud Hoovide projektiga saab lähemalt tutvuda kodulehel www.avatudhoovid.ee  ja Facebookis aadressil  http://www.facebook.com/avatudhoovid.

MTÜ Telliskivi Selts on Kalamaja ja Pelgulinna elanikke ühendav piirkondlik selts, mille eesmärgiks on nimetatud asumite väärtusliku elukeskkonna säilitamine ja üha paremaks elukohaks muutmine, koondades selleks teotahtelisi ja aktiivseid inimesi.