Järgmised mõisapäevad on 24. juulil ning 5. augustil. Mõisad on külalistele avatud kell 10.00 – 18.40.

Iga külastaja saab esimesena külastatavast mõisast osalejaraamatu, kuhu hakatakse koguma templeid. Kelle osalejaraamatus on mõisamängu lõpuks vähemalt kümme templit, saab osa võtta loosimisest. Vähemalt kümne mõisatempliga kaartide vahel loositakse välja kutsed sügisel Maidla mõisas toimuvale teatrietendusele.

Igal täistunnil  saavad Harmi mõisa külalised teha jalutuskäigu majas ning maja ümber, saatjaks salapärane giid. Ajalootoas on võimalus vaadata pilte kooli ajaloost, kuulata huvitavat ajalootundi, kus oma mälestusi Harmi koolist jagab meie kooli kauaaegne eesti keele ja kirjanduse õpetaja. Kunstiõpetaja tegeleb kunsti, meisterdamise ning koduloohuviliste külalistega.

Avatud on väljapanek Harmi koolile au ja kuulsust toonud automudelismiringi tegemistest ning võidetud auhindadest.

Koguni kahes ruumis saavad huvilised imetleda kauneid käsitööesemeid. Ühes toas on väljapanek Eha Valdma näputöödest. Teises toas on väljapanek Ardu Kooli sihtasutuse käsitööhuviliste poolt valmistatud esemetest. Kel huvi ja tahtmist, saab ise valmistada ühe vahva maalinguga kaunistatud nagi.

Igal mõisapäeva juurde kuulub lahutamatu osana elav muusika, mis on pühendatud just Sulle, mõisahuviline külaline.

Jälgi reklaami teadetetahvlitel ning kooli kodulehel www.harmi.ee ning luba endale üks põnev päev Harmi mõisas ning meie naabermõisates.

 

Kaunist mõisasuve soovides,

Harmi mõisakooli pere