H.K.: Huvialad?

K.H.:

Käsitöö, aias kõpitsemine ja mitmekülgne terviseliikumine - suusatamine, ujumine, kõndimine ja jooksmine, pilates.

H.K.: Põnevamad reisid?

K.H.:

Iga väiksemgi reis on omamoodi põnev. Sel suvel käisime perega Peipsi ääres - see oli tore reis...

H.K.: Perekond ja lapsed, abikaasa ja laste nimed, millega abikaasa tegeleb? Kuidas oma abikaasaga tutvusite ja millal, kus ja millal toimus pulmapidu ning mida põnevat pulmapäevast meenub?

K.H.:

Olen abielus. Mees Jari on noorsootöötaja. Lapsed Mari ja Jyri. Jariga tutvusime aastal 1994 Mikkelis, kus õppisime samas koolis. Meie pulmad peeti Saarisoos. Peoööl sadas koletumalt palju ja paljud peolised rikkusid mudaseks muutunud heinamaal tantsu lüües oma uhked kingad.

H.K.: Lemmiksöök ja jook ning ehk on olemas ka mõni oma poolt leiutatud hea söögi või joogi retsept, mida teistega jagada?

K.H.:

Armastan ahjus hautatud juurvilju, lillkapsast, häid juurviljapüreesuppe. Neid kõiki teen aga ilma retseptita. Kes maitsta tahab, tuleb külla...
H.K.: Südamelt ära?

K.H.:

-

H.K.: Kus kandis elate ning kui tihti käite oma vanematel Saarisool külas ning mida põnevat Saarisool teete, kui seal viibite?

K.H.:

Elan Kuopio lähedal Soomes. Saarisoos ema-isa juures käin nii sageli kui vähegi võimalik, paar-kolm korda aastas ikka. Saarisoos on hea olla, ilma et seal midagi suurt või põnevat ette peaks võtma. Ujume lastega palju Navestis.

H.K.: Keda tahaksite tervitada või lihtsalt hea sõnaga ära mainida Tori kandist?

K.H.:

Kase Veera oli omal ajal Toris pioneerijuht ja väga hea rahvatantsuõpetaja... Temaga käisime tantsupeolgi ära... Veerast on jäänud head mälestused...

H.K.: Milliseid väljaandeid loete?

K.H.:

Eesti Naist ja erinevaid Soome ajakirju

H.K.: Millist raadiojaama enim kuulate ning milline on lemmiksaade sealt? Lemmiksaated televiisorist?

K.H.:

Raadiot kuulan ma võrdlemisi vähe. Vaikust armastan rohkem. Televiisori jaoks ei jää ka väga palju aega. Kui midagi vaatan, siis ehk mõne hea filmi...

H.K.: Tulevikuplaanid?

K.H.:

Lähitulevikku kuulub see, et sellest sügisest on meie peres juba kaks koolilast...

H.K.: Millised on kõige paremad mälestused Tori kandist?

K.H.:

Kas Jõesuu loetakse ka ikka Tori kandiks? Hästi vahvad mälestused on seotud vana hea Säde sovhoosi ajaga. Mäletan, kui kino-Tom käis paar korda nädalas Jõesuu kontori saalis romantilisi India filme näitamas. Ka Jõesuu TPL-i suved olid vahvad!

H.K.: Kui on mõni küsimus, mida unustasin küsida, siis esitage see küsimus endale ise ning vastake ka sellele.

K.H.:

Kas ajaleht Kaldad on sulle tuttav? Jah, on küll. Isa hoiab neid minu jaoks. Kui kodus käin, loen ikka.