Luise - Mulle meeldib Iisakus elada, sest saab muuseumis käia. Muu­seum on selline koht kus on näitused ja asjad ja hästi palju saab vaadata. Sellepärast veel, et Iisakus ei tule uputus kunagi, siin on lasteaed lähedal ja ei pea kogu aeg üle tee käima, saab rattaga sõita ja kärutada, siin ei ole palju autosid. Iisaku vallavanem on arvutis ja suusatab kui talv on, läheb rulluiskudega sõitma kunagi ja teeb pabereid, kui vaja on.

Jolan - Iisaku on metsa lähedal ja Jõhvi linna juures. Rahvamajas on kaks keldrit, seal lauldakse ja näitlejad need näitlevad.

Arles Marten - Iisakus on mul palju sõpru ja bensiinijaamast saavad autod bensiini võtta.

Riti Marell - lasteaias me mängime kõik rõõmsasti ja teistele ei tohi siin haiget teha. Kutsud ja kassid valvavad kodu, emad ja isad peavad tööl käima, õed koolis, kuidas siis laps muidu üksi kodus saab, nutma hakkab. Lasteaias on vahva olla, saab isegi teises toas nukunurgas lauamängu mängida ja töömehed teevad meile veel ilusa ja sooja maja.

Jessika - Iisaku on väikese vee ääres, siin on väga-väga ilus. Iisakus on postkontor. Seal tehakse postkontori tööd - paberid tehakse korda. Pagariäri ka, seal küpsetatakse saiakesi, küpsiseid ja kooki. Siis veel röstsaiu, leiba ja pirukat ka.

Reimo - Iisaku vallavanem juhib seda lasteaeda ja kirikus palvetatakse, need kes hingedele palvet loevad, seal on ristid ka.

Asko - Saab mamma juures rattaga sõita ja klubimäel kiikuda. Mets­konna majas õpitakse, mida tohib metsas teha ja mida ei tohi. Onud peavad tädide käest luba küsima, siis kui tahavad metsa minna. Vallavanem käib talvel suusatamas.

Laura-Eva - Iisakus on ilus kirik ja kirikus on vahest pulmad.

Richard - Siin on pood ja lasteaed, siin on eesti keel ja üks vene inimene ka. Bensukas saab tankida, seal saab maksta - paned bensu sisse ja lähed maksma, seal saab jäätist ja mahla ja limonaadi osta.

Jörgen - Iisakus on lahedad kohad ja sõpradel saab külas käia. Asub Eestimaal, Tartu ja Tallinna vahel, vallavanem on Avo Kiir ja töötab arvutis. Käiakse vahel kirikus, see on suur.