Kogu meeskond oli mänguks väga hästi häälestatud, sest nagu mainitud tuli teha kõik selleks, et ei korduks pea kolme nädala taguse mängu stseenarium, kui TTÜ/Kalev II-ga esmakordselt kohtudes anti võit käest viimastel sekunditel. Kohe mängu esimesest rünnakust võttis Rapla maksimumi- Sven Kaldre tabas kolmepunktiviske. Kahjuks lasti aga vastastel oma esimesel rünnakul vastata samaga. Edasi kulgeski esimene veerandaeg võrdsete heitluses nagu võis nende meeskondade vastasseisust eeldatavalt oodata. Veerandaja lõpetas Rapla aga 9:0 spurdiga, millest viimased 7 punkti lisati neljandiku viimase minutiga. Selle tulemusena mindi kaheminutilise pausile 8-punktilises eduseisus 26:18. Ette rutates võib öelda, et enam lähemale kui nelja-viie punktini pealinlased Raplale ei jõudnudki.

Viie punkti kaugusele jõudis TTÜ juba teise veerandi kolmandal minutil pärast 7:0 spurti. Kodumeeskonnale ei tõotanud need minutid head, kuna järgnevalt tehti ise kolmel rünnakul järjest pallikaotus, aga õnneks ei suutnud vastased neid enda kasuks realiseerida ja pärast kahte järjestikust korvi kuuenda minuti alguses jätkas Rapla mängu, olles pidevalt pea 10 silmaga plussis. Korraks lasti küll TTÜ ohtlikult lähedale 39:35, kuid esimest poolaega lõpetavaks vileks suudeti tabloole ikkagi välja võidelda numbrid 44:35.

Mängu poolajaks oli korraldajatel pealtvaatajatele meeleolukas üllatus- esines talendishow´s üles astunud beatbox´i artist Raul Špilev. Esineja oli tasemel selle sõna kõige paremas mõistes ning võeti publiku poolt vägagi soojalt vastu. 
Kui aga väljakule astusid õhtu peaesinejad- mängijad, muutus sündmuste käik raplakate jaoks aga veelgi meeleolukamaks. Terve võistkond jätkas väljakul hingestatult ning ühtse löögirusikana tegutsemist. Alustuseks hullutati kodupublikut 20:6 spurdiga viie minuti jooksul; publikule pakuti meeldejäävaid hetki nii pealtpanekutest kui ka 6,75 meetri joone tagant. Seejuures näidati suurepärast tabavust, eksides vaid kahel viskel. Võib ära mainida, et mängu lõpp-protokollis oligi viskeprotsent üks näitaja, milles meeskondade tulemused erinesid tunduvalt- Rapla 50%, TTÜ 36%. Veerandi teisel poolel suudeti välja teenitud edunumbreid hoida ning otsustavale kümnele minutile vastu minnes juhtis Rapla 25 punktiga. 
Vaatamata eduseisusele, võitles ja pingutas Rapla kodusaali toetusel lõpuni. Väljakule said ära käia kõik 12 mängijat ning meeskonna kontosse lisati veel 5 tabavat kaugviset, millest viimase realiseeris oma esimesed minutid meistriliigas mänginud 17-aastane Kustas Põldoja. Rapla võitis viimase veerandaja 22:16 ja seega kogu mängu 94:65.

Piimameister Otto/Rapla rivistuses resultatiivseima mängija mainimine seekord üllatusi ei paku; selleks oli Heigo Erm 23 punktiga lisaks võttis ta maha ka 10 lauapalli. Sven Kaldre lisas meeskonna kontosse 21 punkti ning seda suurepärase visketabavuse juures (kahesed 4/3 ja kolmesed 6/5!). Lisaks Ermile sai kaksikduubliga hakkama Raido Ringmets 14 punkti ja 10 lauda, Indrek Kajupanga vastavad näitajad olid 17 ja 7. TTÜ/Kalev II särgis viskasid kahekohalise arvu punkte vaid 2 meest: Mooses Kaja 11 ja Siim Raudla 10. Leegionär Andrew Arnold võttis maha 12 lauapalli. 
Järgmine võimalus näha Piimameister Otto/Raplat väljakul avaneb juba sellel laupäeval Pärnu Spordihallis kell 19.00, kus seekord vajab revanšeerimist avaringi ühepunktiline kaotus KK Pärnule.