Kõige suurem tähtpäeva tähistamine oli Torgu Kuningriigi ja Kirill I  kroonimise 20 aastapäev, mille ettevõtmised kestsid lausa 3 päeva. Vääriliselt võeti vastu Uus Aasta, Eesti Vabariigi aastapäev, naistepäev, volbriöö ning Sõrve tüdruku esinemine Eurovisioonil. Veel korraldati heategev jõululoterii, tehti vallarahvaga peoplatsi korrastamiseks mitu talgupäeva jne. Erinevaid kooskäimisi sai lausa 32 tükki. Aga Kohaliku Omaalgatuse Programmi toel tuleb eelnevatele lisaiks veel kaks suvist õpituba: 

15. juunil, laupäeval kell 2, Torgu valla mõisade ajaloost ja siinsete mõisnike geneoloogiast - Kaire Ley uurimuse ettekanne koos slaidiprogrammi järgneva vestlusringiga

06. juunil, laupäeval kell 2 Taga-Sõrve elust läbi IXX - XX sajandi ajakirjanduse kajastuste - Eldur Seegeli ettekanne ning materjalide kogumike tutvustamine koos järgneva vestlusringiga

Suve jooksul tuleb Laadlas veel suuremaid üritusi: 22. juunil on Laadla Jaanipäev; 20. juulil Taga-Sõrve Suvine Külasimman ja 03. augustil Laadla Leivapäev, seekord koos Sõrvemaa Pärimuskultuuri päevaga.

Lõpuks paar teadet: Sõrve keele aabitsa tegijate seltskond loodab abiks kõiki, kes teavad mõnd Taga-Sõrve legendi või vana nalja - laulu - mängu või unustatud sõrvekeelset väljendit. Andke oma teadmised järeltulijatele edasi! Palun võtke ühendust e-postil: koguvili@gmail.com , Tammeougu Mari, või telefonil 53432739.  Selleks et Laadla seltsimaja kangastelgi kasutada, saab endale sobivad ajad kaupluses kirja panema.

Suur tänu korraldajaile, esinejaile ja kõigile osalenuile, tänu kellele hooaeg hinge ja vaimu kosutav, muhe ning mõnus sai! Kenade kohtumisteni!