Sama palju võite-kaotusi kogus ka KK Hito, kuid kahe mängu kokkuvõttes oli Rapla parem 170:166

Stipendi võistkonna miinimumeesmärk oli alagrupis esimese kolme hulka jõuda, et järgmised vehegrupimängud tugevama 9 võistkonna hulgas mängida. See eesmärk sai aga juba mitu mängu tagasi kindlustatud ja andis võimaluse treeneril ka rohkem koosseisuga kombineerida. Nimelt tuleb nooremad mängumehed ette valmistada mängudeks alates märtsist, sest 28. veebruarist ei saa varem kui 1992.a.s. noormehed enam kahes liigas mängida ja saavad jätkata vaid kas Meistriliiga või I liiga võistkonnas.

Viimane mäng oli aga tõeline maiuspala! Rapla jäi alguses taha 0:12, kuid ometi võitis esimese veerandi 22:20!! Ka edasi oldi pidevalt liidrirollis ja kui neljanda veerandi alguses mindi juhtima 10 punktiga 60:50, siis oli raske arvata, et mäng lisaajale võiks minna. Ometi tegi Kalev/G4S omakorda 15:3 vahespurdi ja läks juhtima 65:63. Minut enne lõppu oli Rapla taga veel 3 punktiga kui Allar Raul Antson teenis kõigepealt 2 vabaviset, millest realiseeris ühe ning tema kahene viis mängu lisaajale. 
Lisaaeg ei olnud vähem närvesööv, kuid Rapla pani oma paremuse ikkagi lõplikult maksma ja jätkab tugevamas grupis. Allar Raul Antson tõi omadele 23 punkti, Ott Krusell väga hea protsendiga visates 18 punkti ja lisaks 7 lauapalli ning Madis Pärn 13 punkti.

Järgmine mäng toimub Pärnus 9. detsembril Pärnu Mets’aga ja kodus saab Rapla KK/Stipendile kaasa elada neljapäeval, 16. detsembril kell 19.00 Sadolini Spordihoones.