Talvelahingu Linnamäel viib läbi paintballilahingute kogenud meeskond  - spordiklubi Adrenaliin.ee. Pealtvaatajad kogunevad  kell 6.45 Linnamäe alla, kust nad juhatatakse oma kohtadele.

Lahingu lõppedes heisatakse Otepää keskväljakul Talvepealinna lipp ning toimub 15. Talvepealinna tiitli üleandmine. Keskväljakul algab traditsiooniline Otepää Naisseltsi poolt veetav Talvepealinna turg. Turu perenaiseks on Naisseltsi esinaine Riita Aader.  Talveturul süüakse ühine supp,
laadal kõikide teiste kaubitsejate hulgas löövad kaasa ka Otepää noored. Naiskodukaitse avab Talvekirbu, kus saab vahetada igasuguseid asju.
 Turul saab hea ilma korral sõita Perdo talu perenaise Kaja hobusega. Kui ilmaolud lubavad, siis sõidutab huvilisi mootorsaaniga Otepää kontsaablijaoskonna piirkonnavanem Jaanus Kokkonen. Esinevad  lasteaialapsed,  Otepää Muusikakooli lapsed ja Otepää Noortekeskuse noored. Keskpäeval peavad kuuse ümber oma mängutundi. Päeva juhib Marko Pille.

"Täpselt kell 18.00 palume kõiki Keskväljakul lumevalsile, seejärel juhatab Otepää laulutüdruk Laura Danilas sisse pidumeeleolu tõstva lauluga tuleetenduse," rääkis Sirje Ginter. "Talvepimeduse lööb särama meeleolukas ja maagiline elavtule etendus "Talve(v)algus" tulegrupp Flameous esituses. Etendus toob kõigile tule valguse ning soojuse, mida saab võtta kaasa ja kanda hinges pimedatel talvekuudel."
Talvepealinn ootab oma elanikke ja külalisi EVEKO koori talvetervitust kuulama  Otepää kultuurikeskuse treppidel kell 18.30

Talvepealinna üritused korraldab Otepää Kultuurikeskus, Otepää Naisselts. Paintballilahingu korraldab spordiklubi ADRENALIIN.EE

Talvepealinna ametlikuks raadioks on raadio Sky Plus. Toetab Otepää vald.

KAVA

22.12.2011
7.00 Talvelahing Otepää Linnamäel. Otepää vallutab kevadelt, suvelt ja sügiselt võimu.Talvelahingu korraldab spordiklubi ADRENALIIN.EE  Pealtvaatajatel koguneda kell 6.45 Linnamäe alla, kus nad juhatatakse kohtadele.

7.29 Talvepealinna tiitli vastuvõtmine Otepää Keskväljakul.

7.30 Talveturg Keskväljakul. Talveturu korraldab Otepää Naisselts. Osta saab kõike, mis sobib kingikotti panna. Ühise supi söömine. Kaubitsejate hulgas löövad kaasa ka Otepää noored. Naiskodukaitse avab Talvekirbu, kus saab vahetada igasuguseid asju.  Kui ilmaolud lubavad, siis saab sõita nii hobusega kui ka mootorsaaniga.

11.00 esinevad laadaprogrammis Otepää lasteaialapsed
12.00 Karupoegade mängutund
13.00 esinevad lasteaialapsed ja Otepää muusikakooli lapsed.
14.00 esinevad Otepää Noortekeskuse noored

Päeva juhib Marko Pille.

18.00 lumevalss Laura Danilase sissejuhatusega Keskväljakul. Elavtule etendus tulegrupilt Flameous  "TALVE(V) ALGUS."

18.30 EVEKO koori talvetervitus Otepää  kultuurikeskuse treppidel.