Tantsupäeva kontserdil olid esindatud Tamsalu Kultuurimajast showtantsutrupp KSK ja 154R, naiste tantsurühm Vallatud kurvid, Anneli Kalamäe juhendatatav poiste tantsurühm ja võimlejad. Lisaks Idamaise Kultuuri Selts Alima kõhutantsuringid 8 erinevast Lääne- ja Ida-Virumaa kultuurikojast, Huvikooli La Tormentita mustlas,- line ja flamenkotantsurühmad, tantsutrupp Diskohundid Väike- Maarjast, ladinatantsutrupp Panter Kundast ja Kadrinast, tantsutrupp Faziyah Pajustist, Liis Rosenberg Kehrast, Iris Frolov tantsutrupist Zahira ja kaugemate külalistena kõhutantsurühm Viljandist. Kokku oli esinejaid vähemalt 115.

Peale pikka ja kirevat kontsertkava sai tantsu vihtuda ansambli The Best Way pilli järgi. Vahepausidel tantsisime kõik koos ladinatantse Evely Vaiguri eestvedamisel.

Suured tänud abi ja toetuse eest Eesti Kultuurkapitali Lääne-Viru ekspertgrupile, Tamsalu Kultuurimaja juhatajale Tiiale, administraator Liiale, tantsurühmade juhendajatele Annelile, Tiiule, Siretile, Kerlile, Algile, Evelyle, Kristinale, rühmade eestvedajatele Liisile, Küllile, Johannesele, koolitajale ja tantsijale Irisele, helitehnik Tõnule ja fotograafidele Matile ja Aavole ning kõikidele tantsijatele!

Teie kõigi kaasabil sai maha peetud meeleolukas tantsupäeva pidu.