Markus Eriku isa Jaanus Laanemägi ütles poja tähelepanuväärse jutuande- ja oskuse kohta, et lapsega tuleb kodus ikka asju arutada, teda ära kuulata ja ärgitada mõtlema.

"Markus Erik proovib igas asjas kaasa rääkida. Julgustan teda oma arvamust avaldama, et temast kujuneks isiksus. Hiljuti sai poiss kuueaastaseks ja soovis kingiks mobiiltelefoni. Ütlesime, et kui suudab argumenteeritult põhjendada, miks tal mobiili vaja on, siis saab. Mõtles, selgitas ja kinkisime helistamiseks telefoni."

TV-klipis palju elevust tekitanud juttu, et õpetaja maksab poisile töötasuna ühe euro, selgitas isa nii, et kunagi kui Markus Erik küsis, miks ta peab lasteaias käima, selgitati talle, et see on tema töö. Vanaema aga küsinud kord naljatamisi, kas poisile seal palka ka makstakse.

Markus Erik tahab tulevikus saada lasteaiaõpetajaks või arhitektiks: "Tegelen korteriplaanidega, neid on mul joonistatud sahtlitäis. Üllatusmuna loomadega mängin, et erinevad korterid on nende kodud," rääkis Markus Erik Sõnumitoojale.

Loe pikemalt 17. detsembri Sõnumitoojast.