Vastuvõtule saabusid kõik medalisaajad neiud, ainus kutsutud noormees oli samal päeval võistlemas. Pidulikul lõunasöögil kõneldi ka noorte tulevikuplaanidest. Enamik kavatseb õpinguid jätkata Eestis. Kaks medalisti lähevad Tartusse arstiteadust, üks samasse ajalugu õppima. Üks neiu suundub Kunstiakadeemiasse, et saada arhitektiks, ühte huvitab kriminalistika, mida ta läheb õppima Inglismaale, ja üks neiu pole veel otsust teinud. Kellelgi neist noortest pole kavatsust Eestist lahkuda, vastupidi, neile meeldib Viimsi, meri ja pealinna lähedus.

Viimsi vallavalitsus otsustas sel aastal anda välja kaks valla autasu Viimsi vaalapoeg, mis on mõeldud noortele, kellel lisaks heale õppeedukusele on veel erilisi saavutusi ning kes on valda silmapaistvalt esindanud.

15. juunil anti Püünsi kooli lõpetamisel Jaan Erik Pihelile valla tänukiri ja autasu Viimsi vaalapoeg Püünsi Kooli heade ja väga heade hinnetega lõpetamise eest, kooli ja valla eduka esindamise eest reaalainete olümpiaadidel ning silmapaistvate tulemuste eest purjespordis.

20. juunil anti Viimsi Kooli 9. klasside lõpetamisel Oskar Soopile valla tänukiri ja autasu Viimsi vaalapoeg Viimsi Kooli heade ja väga heade hinnetega lõpetamise, Viimsi kunstikooli kiituskirjaga lõpetamise ja personaalnäituste korraldamise eest.

____________________________________________

Medaliga lõpetajad

Kuldmedaliga lõpetavad täna Viimsi Kooli Kati Koost, Sten Christian Taal ja Marie Kõiver. Hõbemedalid saavad Miina Johanna Kütson Tallinna 21. Koolist, Mirell Nõmm, Helena Mai Pavlov ja Brita Kikas Viimsi Koolist.