Koolimaja meenub põneva ja suurejoonelisena. Renoveerimine on sellest teinud lossi, mida sel ajal oli mitmete värvi ja krohvikihtide alt võimalik vaid aimata...

2. Millega praegu tegeled? Räägi oma perest.

Õppisin peale Puurmani kooli lõpetamist Tallinna Pedagoogilises Instituudis algklasside õpetajaks. Elan Tallinnas ja töötan Tallinna Reaalkoolis õpitud erialal. Minu klassis, 3.b-s õpib 30 õpilast, kellel aitan õppida nende põhiaineid, samuti õpetan arvutiõpetust 2. klassis ja tehnoloogiaõpetust 4. klassis.

Lõppev õppeaasta tõi Eesti koolides, ka Reaalkoolis, kaasa suuri muutusi. Minu tööd puudutab otseselt neist üleminek uuele hindamismudelile- kujundavale hindamisele, kus õpilase teadmisi ja eesmärke analüüsitakse sõnaliselt õpilase enda, kaasõpilaste ja õpetaja poolt. See nõuab hetkel palju keskendumist, uusi oskusi ja aega.

3. Kuidas võib olla Sinu tööst kasu oma koduvalla inimestele?

Loodan oma õpilaste arukatele valikutele, otsustele ning tegudele, millele saan nende esimesel neljal õppeaastal koolis toeks olla. Ja võib-olla nendest kujuneb tulevikus spetsialiste abiks ka minu koduvallale.