Kohale tuldi Läänemaalt Noarootsist, Tallinnast olid kohal Marcuse võistkonnad, RIM SK, Nõmme SK, Kohila SK ja loomulikult Kaiu ja Kuimetsa noortest mängumeestest koosnev Kaiu SK meeskond. Kohe esimesed mängud näitasid seda, et mängutase on sel turniiril järjekordselt ülesmäge läinud. Kui platsile jooksevad Eesti noortekoondiste mängumehed, läheb tavamängijatel veidi raskeks võrdset konkurentsi pakkuda. Samas said väiksema mängukogemusega korvpallurid häid kogemusi, kuidas liikuda platsil, milliseid uusi kaitseformatsioone kasutada ja näha seda, et oma külas tegija ei ole veel päris korvpallur.

Juba teist korda tõestas meie turniiril parima meeskonna olemust Marcuse I võistkond, kes alistas finaalis meie turniiri kolmekordse võitja Kohila SK. RIMi noored mängumehed eesotsas tuntud treeneri Erki Kivinukaga osutasid südi vastupanu Marcuse II võistkonnale, kuid vanuse ja jõu vastu seekord veel ei saadud.

Kuna Kaiu noored ei saanud kokku tulla parimas rivistuses (puudus neli põhikoosseisu mängijat), tuli leppida seekord seitsmenda kohaga, jättes seljataha Noarootsi meeskond.

Treenerite arvamuse põhjal tunnistati parimaks mängijaks Keior Ender Marcuse I võistkonnast, kes viis koju hinnalise auhinna - värviprinteri. Suurimaks korvikütiks oli seekord Urmo Kiviste 79 punktiga, edestades järgmist vaid ühe punkti võrra.

Tänan kõiki toetajaid ja sponsoreid, kes rikastasid auhinnalauda. See on turniir, kus kõik osalejad saavad ise valida auhinna. Suur tänu meie iga-aastastele kohtunikele Triinile, Rainole, Janelyle, uustulnukatele Marile ning Kädile ja suurepärastele kokkadele Evele ja Mannile.

Turniir lõpeb meil aga traditsiooniliselt Hageris, kus mängijad asetavad mälestusküünla Taivo hauale, ja siis siirdutakse juba koduteele.

Aitäh Taivo Sildvee VI mälestusturniiri toetajatele: Adidas, TammaSport, Stigmar, SEB, KULKA, Raplamaa Spordiliit, Kaiu Vallavalitsus, Melli AUTO, OÜ Lihu talu, Karitsu Rantšo, Krantsi Kõrts, Rapla TÜ, Fie Strom, ARCANOVA, Monoliit, BaySan, Fysioline Eesti OÜ, ArtLink Production, RT Auhinnad, Perekond Arro, Perekond Jõessar, Priidik Saluri, Perekond Buht, Perekond Kold, Veikko ja Merle, Eve Laur, Marje Heinloo, Triin Pobbol, Raino Pobbol, Janely Buht, Weekend, OÜ Tallinna Kala, Kaiu LT, Adograaf.