Spordihall mahutas seni kaks tennise-, neli sulgpalli- ja ühe pallimängude väljaku, kus kokku sai ühel ajal mängida kuni 38 inimest. Väljakute kasutamise ajakava vajas optimeerimist ning kogu spordihall kapitaalremonti.

Veel sel nädalal käis hoones vilgas tegevus ja lõpetati mitmeid töid. Maja uuendusi tutvustasid Viimsi Spordihalli tegevjuht Georgi Skorobogatov ja peatreener Mart Poola. Tennisevaibad on puhastatud ning PVC kattega väljakule on paigaldatud uus tennisevaip.

"Vaibad on liimitud," rõhutas Skorovogatov olulist nüanssi. Pesemis- ja riietumisruumid on läbinud süvapuhastuse, üldkasutatavates ruumides on tehtud kapitaalremont. Puhastatud ja täiustatud on ventilatsioonisüsteemi, riietusruumidesse on lisandunud uusi kappe. Neid on nüüd kokku 151.

Juurde on tulnud uued treenimisvõimalused: 300 m2 suurune funktsionaalne jõusaal, kaks aeroobikastuudiot ja interaktiivne siserattatreeningu saal 10 rattaga. Jõusaalis töötavad personaaltreenerid ning spordiklubi liikmed saavad kasutada tugitreeneri teenust. Oktoobris algavad seltskonnatantsu kursused.

Uuendusi on veelgi. Treeningute ajal on argipäeviti kell 17-21 tasuta lastehoid. Oktoobri lõpus avatakse tervislikku erimenüüd pakkuv kohvik. Tähelepanuväärne on, et menüüs märgitakse ära toitude kaloraaž ja toiteväärtused. Spetsialistid annavad treeningu- ja toitumisnõustamist, saab mõõta kehakoostist ja määrata rasvaprotsenti, kolm massööri alustavad oktoobris spordi- ja reikimassaaži, müüakse spordikaupu.

Peatreener Mart Poola rõhutas, et Viimsi Spordihall on esimene Eestis, mis hakkab tööle ööpäevaringselt. "Tennist ja sulgpalli saab mängida ka öösel, samuti jõusaali kasutada," rääkis Poola. "Treeningute vaheajal või hilisõhtul võib kohapeal treenida virtuaaltreeneri juhendamisel."

Viimsi spordihallis tegutsevad Alo Ojassalu tennisekool, Evald Kree tennisekool, sulgja korvpalli ning lauatennise klubi, saalihoki meeskonnad ja klubi Rullest. 15 treeneri käe all saab üheaegselt spordihalli kasutada kuni 180 inimest. AS Same-Sport ja OÜ Viimsi Sport on teinud Viimsi spordihalli 300 000 euro suuruse investeeringu.

Spordihalli pidulik toimus 1. oktoobril.