«Praegu on Viljandis mitmeid asutusi, mis pakuvad eakatele ja puuetega inimestele teenuseid, kuid asuvad eri kohtades. Tihti käib aga üks kodanik päevas mitmes asutuses ning peab seetõttu läbima teekonna, mida saaks vältida. Meie eesmärk on need asutused tuua ühe katuse alla ning nii pakkuda abivajavale linnakodanikule parimat ja võimalikult mugavat keskkonda, mis vastaks nende vajadustele,» rääkis Kivistik.

Ruumiprogrammi üks eeltingimus näeb ette, et uuel üüripinnal on 200-ruutmeetrine saal, mida oleks võimalik vajaduse korral lükandseintega eraldada kolmeks väiksemaks saaliks. Samas peab saalis saama korraldada ka tantsuõhtuid ja muid suuremaid koosviibimisi. Lisaks suurele saalile on ruumiprogrammis kirjas ka söögisaal, saun, köök, ruumid teenuse osutajatele ja muud vajalikud ruumid. Kokkuvõttes soovib linnavalitsus, et linna eri hoonetes pakutavad teenused oleksid esindatud ühes hoones.

Üüripinna suurus peab olema umbes 1000 ruutmeetrit ning asukoht paiknema ühistranspordi peatuse lähedal Viljandi kesklinna piirkonnas. Kõik ruumid peavad asuma ühes hoones.

Oluline on ratastooliteede ja liftiga tagatud juurdepääs ning puuetega inimeste erivajadustega peab arvestama kogu kompleksi välja- ja ümberehitamisel. Täpsemate üüripinna nõuetega saab tutvuda Viljandi linna kodulehel.

Pakkumusi on Viljandi linnavalitsusele võimalik esitada posti, kullerposti või käsipostiga aadressil Johan Laidoneri plats 5. Pakkumuste esitamise tähtaeg on 28. veebruar kell 14.